DEUREN

Van Baardwijk-Broeks kan allerlei soorten deuren leveren en werkt met meerdere leveranciers, dus we kunnen vrijwel iedere wens verwezenlijken. Alle geleverde deuren worden afgehangen en voorzien van drie lagen voorlak wit of grijs. Het geheel kan naar wens worden voorzien van verschillende merken deurbeslag als knop, klink, brievenbus of deurbel

Voordeuren plaatsen

De voordeur is de eerste kennismaking met een huis. Een voordeur heeft de identiteit van de bewoners en het is dan ook belangrijk dat het uw eigen voordeur wordt

Tuindeuren maken en plaatsen?

Tuindeuren zijn een verlengstuk van de situatie binnen én buiten: het extra uitzicht krijgt u via de tuindeuren. Door het plaatsen van openslaande tuindeuern vergroot u indirect ook uwe woonkamer.Daarnaast verzorgt van Baardwijk-Broeks Timmerwerken uw tuinafsluiting met een poort, die wordt voorzien van hang- en sluitwerk.

UW WENSEN, ONZE UITDAGING

Binnendeuren plaatsen?

In de woonkamer kan een deur gezichtsbepalend zijn voor de rest van het interieur. Een binnendeur verdient dan ook de aandacht met het uitzoeken. Ook hier geldt dat Van Baardwijk-Broeks Timmerwerken meerdere leveranciers heeft waarmee zij werken. Zij kunnen u voorzien van voorbeelden en geven veel handige tips en weetjes.

Garagedeuren maken en plaatsen?

Wilt u een authentieke garagedeur? Zo een die met de hand is gemaakt? Een waaraan iedereen ziet dat het vakwerk is? Van Baardwijk-Broeks Timmerwerken kan dit voor u realiseren. Daarnaast verzorgt Van Baardwijk-Broeks Timmerwerken uw tuinafsluiting met een poort die wordt voorzien van hang- en sluitwerk.

Van Baardwijk-Broeks
Berkhaag 22
5161 CC Sprang-Capelle

Telefoon: +31(0)416 348 539
GSM: +31 (0)6 10 92 54 59
E-mail: info@vanbaardwijkbroeks.nl
Contactformulier >