ONZE PARTNERS

HR Trappen b.v.

HR Trappen maakt en plaatst trappen in alle stijlen. De afwerking en voorbereiding van onze trappen gebeurt vaak in samenwerking met Van Baardwijk-Broeks Timmerwerken, dit naar alle tevredenheid van onze klanten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Baardwijk-Broeks Timmerwerken of kijk eens op www.hrtrappen.nl

 

Merkx Kozijnen

Merkx kozijnen produceert houten kozijnen voor nieuwbouw, verbouw en renovatie in de woning en utiliteitsbouw. Wij produceren hardhouten kozijnen, ramen en deuren in elke gewenste stijl: klassiek, modern of landelijk. Ons bedrijf en werkwijze is volledig ingericht op het invullen van de behoefte van de aannemer, architect en de eindgebruiker. We bieden onze klanten een totale oplossing.

Van Baardwijk-Broeks Timmerwerken is hierin voor ons de partij die al de particulieren klanten bedienen. Kijk daarom eens op onze site: www.merkxkozijnen.nl

 

ROI verhogen

Fullservice marketingbureau: zij helpen zowel B2B klanten als B2C klanten in allerlei branches en verschillende landen (bekijk portfolio). Dit alles doen wij op verschillende gebieden: Online, Offline, Design, Websolutions en Content.

 

Meer informatie kunt u vinden op: www.roi-verhogen.nl

 

Damen Hosting

Damen Hosting is uw partner als het gaat om domeinregistratie, hosting en webdesign. Wij bouwen websites voor particulier, midden- en kleinbedrijf en verenigingen, vaak uitgevoerd met een CMS systeem zodat u zelf nieuwe pagina’s kunt toevoegen en bewerken.
Voor meer informatie kunt u kijken op: www.damen-hosting.nl

UW WENSEN, ONZE UITDAGING

Heeft u een speciale wens of past maatwerk beter bij u?
Laat het ons weten, wij kunnen namelijk samen met u de wensen realiseren.

Van Baardwijk-Broeks
Berkhaag 22
5161 CC Sprang-Capelle

Telefoon: +31(0)416 348 539
GSM: +31 (0)6 10 92 54 59
E-mail: info@vanbaardwijkbroeks.nl
Contactformulier >